tilmeld link

Økonomi -» Forsikring


Her samler vi de danske forsikrings selskaber. Søger du nye og billigere forsikringer til hjemmet og familien så tag et kig her

ALKA forsikring

ALKA forsikring

ALKA tilbyder alle typer skadeforsikringer til hele familien. F.eks. familieforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring.
Alm. Brand - Forsikring

Alm. Brand - Forsikring

Hos almbrand.dk (Alm Brand) kan du nemt samle alle dine forsikringer, pensioner og bank og få en god samlet rabat.
Alt i bilforsikringer, indboforsikringer, ulykkesforsikringer og rejseforsikringer. Både til private og erhverv.

Det har aldrig været så nemt at være kunde hos Alm. Brand og få styr på alle de vigtige emner i livet - spar tiden og brug den i stedet på livet/familien..

Bilforsikring fra Topdanmark

Bilforsikring med Danmarks bedste vejhjælp. Få professionel rådgivning og find den bilforsikring, der netop matcher dine behov.
Du behøver ikke bekymre dig om, at prisen på din Bilforsikring stiger, hver gang du får en skade..
Forsikring med IF

Forsikring med IF

Det danske forsikringsselskab IF er blandt de mest positivt omtalte gennem mange år.

IF tilbyder stort set alle typer forsikringer til både private og erhverv - også rejseforsikringer for eksempel.

Især selskabets bilforsikringer meget populære, og det er faktisk muligt at opnå ekstra rabat på flere af selskabets forsikringer ved at købe dem online..
Forsikringsguiden

Forsikringsguiden

Forsikringsguiden er en service, der sammenligner udvalgte forsikringsselskabers produkter ud fra dine oplysninger.

Med Forsikringsguiden kan du hurtigt og nemt sammenligne forsikringsvilkår og priser for de mest almindelige forsikringer.

Du får ikke et forsikringstilbud, men en ide om priser og forsikringsvilkår. Prisen er baseret på de risikooplysninger og dækningsønsker, du selv indtaster..
Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste forsikringsselskab med mere end 240 års erfaring. Vi skræddersyr forsikringer til dansk erhvervsliv og privatkunder.
Hos Købstædernes Forsikring ønsker vi at tilbyde den bedst mulige service, og vi arbejder derfor løbende med strategi og mål..
Mayday Rescue ApS

Mayday Rescue ApS

Måske Danmarks billigste ulykkesforsikring - Dækning fra 5%, ingen aldersbegrænsning og ingen helbredsoplysninger - Eks.: kontoransat med ingen fysisk arbejde kan få ulykkesforsikring med invaliditetssum på 500.000 til en pris på kr. 344,-.
Topdanmark Forsikring

Topdanmark Forsikring

Topdanmark Forsikring og Pension. Skræddersyede bilforsikring, indboforsikring, ejerskifteforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, sundhedssikring til private og erhverv.
Samt pension med lave omkostninger. .
Tryg Forsikring

Tryg Forsikring

Information om forsikringer og dækninger. Forsikringer. Her er information om hvilke forsikringer, du kan få hos Tryg, og hvad de dækker.

Tryg er den danske del af det nordiske Tryg Forsikring, der i dag er Nordens næststørste udbyder af forsikring. Sammen skaber vi tryghed for over to millioner privatpersoner i Norden..